GÖKLERDEN MANEVI RIZIK GELDİ VE CAN SOFRASI KURULDU
27-03-2023, 00:36
114

GÖKLERDEN MANEVI RIZIK GELDİ VE CAN SOFRASI KURULDU

ÖNDERTV.ORG

TÜRKBİRKON(TÜRK DÜNYASI VE ULUSLARARASI İŞ DÜNYASI YATIRIM BİRLİGİ KONFEDEEASYONU GENEL BAŞKANI HAKAN AKTÜRK;Ramazan geldi, aşk ve îmân pâdişâhının sancağı erişti. Artık maddî yiyeceklerden elini çek, çünkü göklerden mânevî rızıklar geldi. Can sofrası kuruldu.MÜBAREK RAMAZAN AYI'MIZIN MEVLANA HZ.BU ANLAMLI sözleri ile açılan rahmet kapılarının tüm MÜSLÜMAN alemine bereket huzur ve guzel günler getirmesini temenni ediyorum. Dedi.TÜRK DEVLETLERİ'nin saygın siyaset ve iş adamları arasında güvenilir ilkeleri ve dikte çıkışları ile TÜRK DEVLETLERI'nin gönüllerini kazanan TÜRKBİRKON GENEL BAŞKANI HAKAN AKTÜRK,Ramazan ayı mübarek günler çerçevesinde yaptığı yardımlar ile de büyük bir paylaşma ve dayanışma örnegi teşkil ederek takdir kazanmaya devam ediyor.



Gerek TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ Gerekse TÜRKİ CUMHURİYETLERİ'nin basın yayın kuruluşlarında dikkatle takip edilen saygınlığını ve vizyonunu DEVLET TERBİYESİ'nden aldigi gözlenen AKTÜRK;200 AİLE'nin RAMAZAN SOFRALARINA bir tebessüm getirerek yaşanan doğal afetlerden sonra  yüzlerde ki ve kalplerde ki hüzne bir nebze de olsa tebessüm getirmeyi başardı.GENEL BAŞKANLIGINI yaptığı TÜRK DÜNYASI VE ULUSLARARASI İŞ DÜNYASI KONFEDERASYONU'nu organize etme yeteneği ile takdir toplayan AKTÜRK;KONFEDERASYON YONETIM KURULU VE ÜYELERİ içerisinde de hergecen gün guven tazeleyelerek öncü adımlarını TÜRKİYE CUMHURİYETI'nin her platformunda ki temsil yeteneği ve duruşu ile başarılı organizasyonlar yaparak gönüllerde taht kurmaya devam etmektedir.
TÜRKBİRKON mübarek RAMAZAN AYI dolayısı ile kurban kesimlerini yönetim kurulu icra komitesi ve üyelerden oluşan bir ekiple gerçekleştirip 200 AİLE'nin faydalanmasıni sağlamıştır.GENEL BAŞKAN ifadelerinde şu sözlere yer vermiştir.

 ALLAH (c.c)bizleri sadece veren el olmakla şereflendirmiştir.Rizkın sahibi yalnızca ALLAH'tır.Bir vesile kılıp böyle güzel bir organizasyona başkanlık etmeyi banada nasip etmiştir.VARIMIZIN MALIMIZIN CANIMIZIN da tek sahibi ALLAH'tır.MÜLKÜN SAHİBİ olan Rahman ve Rahim olan ALLAH'ima şükürler olsun ki yaptığımız bu dayanışma ornegi ile aç doyurmadik biz; çünkü RIZKIN SAHİBİ olan ALLAH'ın ol dedigi oldu ve elimizin yettiğince kalplere dokunmaya çalıştık. (KÜN FE YEKÜN)yaptığımız bu güzel birlik beraberlik paylaşımının bütün insanlık ve tüm İslam alemine örnek temsil etmesi tek temennimdir.Sizlerin nezdinde 200 AILE'ye kesilen  ve dağıtılan bu kurbanların alımında dağıtımında kesiminde ve duasında emeği geçen herkese canı gönülden teşekkürlerimi ve saygılarımı iletiyorum ve MÜBAREK RAMAZAN AYI'nın bir aý değil 12 ay geçmesini diliyorum.MÜSLÜMAN VE TÜRK DÜNYASI'nın bu kutlu ve mübarek günlerini sağlık mutluluk bereket içerisinde huzurla geçirmesini yüce ALLAH'tan niyaz ediyorum. Dedi.


ÖNDERTV.ORG

Oxşar xəbərlər